Typisch Breda: wat is er allemaal te doen, te zien en te beleven!

Kom naar de gezelligste Brabantse Bourgondische stad Breda! Schuif aan op de sfeervolle terrassen van de Grote Markt voor een overheerlijke Nassaubol en breng natuurlijk een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Veel van de bezienswaardigheden bevinden zich en en om het centrum, waardoor het allemaal goed op loopafstand te doen is. We hebben diverse typische en culturele uitjes en activiteiten in Breda voor u geselecteerd. Stel samen met onze Breda specialisten uw typisch Breda uitje samen, want er is nog zoveel meer. Bel: 076 – 76 200 23

Geheimen van Breda – ontdekkingsspel

Kris Kras door de stad liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Wat is hier gebeurd in WOII en die grote koepel, wat is dat?

Walking Dinner Breda

Uw culinaire tocht dwars door Breda start bij één van de leuke restaurantjes die de binnenstad kent. Drie heerlijke gerechten bij drie verschillende restaurants met mooie stadswandeling tussendoor!

Wie is de Mol & Walking Dinner!

Ontdek de Mol een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Weet u de mol te ontmaskeren? Na het spel is het tijd ontspannen om te genieten. Wat…

Kasteelwandeling Breda

Normaal gesproken zijn de deuren van het Kasteel van Breda gesloten omdat hier de Nederlandse Defensie Academie gevestigd is, maar het is nu dus ook mogelijk om hier een kijkje te nemen!

The Ultimate Digital School Game!

The Ultimate Digital School Game! Gestuurd door een speciale app strijden uw scholieren bij vragen, opdrachten en filmpjes op vooraf bepaalde plekken in de stad of andere gekozen omgeving.

Win! Voor de Voedselbank! met lunch

Een uitje met het bedrijf is erg leuk. Het is goed voor de teambuilding, leuk om elkaar eens anders te leren kennen en vooral erg gezellig! En zo hoort het ook! Maar wat nou als je dit zou kunnen combineren…

Moordspel in Breda – Zaak van Baantjer

De moord op de prostituee Candy brengt een schok teweeg in de stad. De politie doet uitgebreid onderzoek en het is aan u en uw groep vrienden/collega's om hen te helpen.