Stadsspellen vol teambuilding en fun in Breda

Op zoek naar een originele en gezellige teambuilding activiteit in Breda? Ontdek de bijzondere en soms geheime plekjes van Breda tijdens een stadsspel vol teambuilding en gezonde competitie. Boek onze unieke stadsspellen en beleef Breda met uw collega’s en vrienden.
Bel: 076 – 76 200 23

Escape City – Escape Room voor grote groepen

Speel het bekende spel 'Escape Room' nu als uniek stadsspel. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Strijdend in teams is er maar…

Penoze | Interactief Stadsspel!

Ook in het gezellige Brabant barst het tumult soms los, maar dit keer zit u er middenin! Speel Penoze, samen met uw collega's of vrienden! Ontdek de onderwereld van Breda.

Geheimen van Breda

Kris Kras door de stad liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Wat is hier gebeurd in WOII en die grote koepel, wat is dat?

FietsFeest in Breda

De leukste puzzeltour op de fiets! Kris kras door de stad vindt u de antwoorden op de ludieke, historische, educatieve en onverwachte vragen. Weet u het juiste fietspad te vinden? Onze plattegrond geeft u het juiste richtingsgevoel.

BE-SMART – TEAMBUILDING CITYGAME!

Een leuke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze citytour met een smartphone en plattegrond het mooie centrum van Breda in wordt gestuurd.

Pubquiz Breda

De pubquiz in Breda, het bedrijfsuitje met hilarische quizvragen en absurdistische opdrachten. Desgewenst op maat. Borrelt en speelt u mee?

Maffia XXL – Het Maffia Misdaadspel in Breda

U mag het eindelijk hardop zeggen: "I'm gonna make you an offer you can't refuse"! En doe het vooral met een mooi Siciliaans accent, Don Vito zal trots op u zijn!! Maffia XXL brengt u in een wereld die u…

Ontdek de Mol stadsspel – Wie is de Mol volgens u?

Een spelprogramma, dat al het goede en zeker ook het slechte in jullie groep naar boven haalt. De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Zijn jullie in staat om de Mol binnen de groep te ontmaskeren?

The Ultimate Digital School Game!

The Ultimate Digital School Game! Gestuurd door een speciale app strijden uw scholieren bij vragen, opdrachten en filmpjes op vooraf bepaalde plekken in de stad of andere gekozen omgeving.