Sportieve uitjes en activiteiten in Breda

Outdoor activiteiten in Breda. Ja, het kan echt! In de vele (sport)parken in en om Breda. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Het niveau van de actieve uitjes naar sportieve uitjes in Breda kunnen we in gezamenlijk overleg bepalen en aanpassen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding van Uitjesbureau instructeurs.
Bel: 076 – 76 200 23

FietsFeest in Breda

De leukste puzzeltour op de fiets! Kris kras door de stad vindt u de antwoorden op de ludieke, historische, educatieve en onverwachte vragen. Weet u het juiste fietspad te vinden? Onze plattegrond geeft u het juiste richtingsgevoel.

Sportdag voor bedrijven, scholen en groepen

"Sportdag… Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn en met te fanatieke sporters." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele activiteiten, die voor iedereen prima te doen zijn. BredaseUitjes.nl zorgt voor de…

Actieve zeskamp in Breda

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit in de groep getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte activiteit voor een teamuitje!

Cycling Dinner

Wat is Hollandser dan op de fiets lekker door Breda te rijden? En nog mooier: te rijden van het ene leuke restaurantje in 't Ginneken naar het meest bijzondere eettentje bij het centrum te gaan?