Win! Voor de Voedselbank! met lunch

Prijs op aanvraag

Uitermate Maatschappelijk Verantwoord met het Win voor de Voedselbank spel in Breda! Hoe verdient u de broodnodige punten, voor een ander? U gaat met uw groep,onder professionele begeleiding, opdrachten uitvoeren die variëren van kennisvragen tot het oplossen en maken van foto-opdrachten in de binnenstad van Breda. En natuurlijk is de Voedselbank een belangrijk onderdeel van de opdrachten en vragen. Er zal in verschillende teams gestreden worden en we beloven u: het zal geen geiten-wollen-sokken-spelletje worden!

Win voor de Voedselbank!

We gaan er in dit Maatschappelijk Verantwoorde Uitje keihard voor knokken om die euro’s te verdienen. Helpt u mee? Voor €5,- kan de Voedselbank al een pakket samenstellen dat voldoende is voor een geheel gezin! We hebben zo al heel wat blije gezichten mogen zien en heel wat buikjes kunnen vullen.

Lunch

In het hartje van Breda word er een heerlijke lunch voor u geserveerd. Na deze lunch is het tijd voor de start van uw Maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje.

Een spel dat u speelt met uw collega’s of vrienden, voor de mensen die het heel hard nodig hebben! Het mes snijdt aan twee kanten. En dat is prachtig! We hebben al honderden gezinnen kunnen ondersteunen op deze manier.

Dit MVO- uitje is inclusief

  • Eén consumptie p.p.
  • Spelprogramma
  • Spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Heerlijke lunch
  • Een donatie geschonken aan de voedselbank.*

* De donatie (€5,00 per persoon) wordt door Uitjesbureau aan de Voedselbank overgemaakt.