Walking Dinner Breda

Prijs vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW

Tijdens onze Walking Dinner leert u mooie en bijzondere plekjes van Breda kennen. Daarnaast geniet u van een heerlijk driegangendiner in drie bourgondische restaurants in Breda. Tussen de dinergangen door beleeft u steeds een stukje van de binnenstad met de leukste stadsgids van Breda.

Walking Dinner

Tijdens de Walking Dinner leert u Breda op een andere manier kennen en daarnaast wordt u ook bekend met een aantal sfeervolle restaurantjes. Samen bepalen we uw gewenste invulling van het driegangendiner. Wij organiseren vervolgens drie geschikte en sfeervolle restaurants voor uw gezelschap. Tussen de heerlijke dinergangen door vertelt onze gids u honderduit over alle bezienswaardigheden in de stad. Verandering van restaurant en spijs zorgt automatisch ook voor een andere tafelschikking. Zo leert men elkaar op een ongedwongen manier beter kennen en spreek je eindelijk eens die collega van administratie of binnendienst.

We horen graag uw wensen voor uw ideale Walking Dinner!

Wilt u liever door een bepaalde wijk wandelen of langs een bijzondere plek in Breda met mooie herinneringen en verhalen, laat het ons weten en we passen de stadswandeling helemaal aan uw wensen aan. (Di)eetwensen? Geef ze door en de restaurants zullen er rekening mee houden.

Naast de stadswandeling bieden wij u tevens de mogelijkheid het Walking Dinner in andere vorm aan te bieden. Zo kunt u uw gezelschap in teams verdelen, die al puzzelend met smartphone vragen en opdrachten beantwoorden om zo het volgende restaurant en dus gang te vinden.

Naast wandelen is het ook mogelijk om in diverse steden de drie restaurants per boot te bezoeken. Varend door de grachten met onze gids beleeft u de stad vanaf het water en gaat u steeds even aan wal voor een heerlijk gerecht.

Een 3 dimensionale culinaire en culturele beleving voor jong en oud!

Walking Dinner in Breda is inclusief

  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan drie verschillende restaurants
  • Professionele stadsgids(en)
  • Een unieke wandeling door Breda

Pers.Prijs
> 50€ 59,50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 63,50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 67,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.