Pubquiz Dinerspel

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer. De vragen die langskomen variëren erg. Zo kunt u antwoord moeten geven op de vraag welke kleur de halsband van Pluto is, maar het zou ook zomaar kunnen dat u de opstelling van het Nederlands elftal moet opnoemen in de WK finale tegen Spanje. Alles is mogelijk! Aan u de taak op tijd het juiste feitje te vinden in uw hersenen. Is het te spannend? Nemen we even een korte break om te genieten van een heerlijk voor- of hoofdgerecht! Buikjes vol? Spelen we weer verder! Het Pubquiz Dinerspel is uitermate geschikt als bedrijfsuitje in Breda. Geschikt voor jong en oud.

Speel de Pubquiz tijdens een gezellige etentje met collega’s in Breda!

Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

Wij zorgen ervoor dat de vragen aansluiten bij het deelnemersveld, en desgewenst kan er een Pubquiz “op maat” gemaakt worden, met bijvoorbeeld een speciale vragenronde over een bepaalde stad of bedrijfstak. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Het Pubquiz Dinerspel is inclusief

  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner of BBQ
  • Donatie aan goed doel naar keuze

Pers.Prijs
> 20€ 49.50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 52.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Optioneel Lunchspel:

Dit dinerspel in Breda kan ook georganiseerd worden tijdens een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 20€ 42,00 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 45,00 p.p. excl. BTW