Expeditie Robinson – teambuilding en hilariteit!

Prijs vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW

Hét ultieme sportieve overlevingsspel: Expeditie Robinson! Bekend van televisie en iedereen zou het zelf wel eens willen meemaken. Teambuilding, tactiek en gogme staan centraal tijdens deze test vol uitdagende opdrachten.

De Ultieme Expeditie Test!

Wij verzamelen op een geschikte, vooraf in overleg gekozen, locatie in of rond Breda. Hier delen we uw gezelschap op in kleine teams en leggen wij het spel uit. Daarna kan de slag om te overleven van start! U komt erachter tot hoever u als team met tactiek, slimheid en teambuilding kan komen. Altijd fijn om te onthouden als u de werkjungle weer ingaat. Eigenschappen als samenwerken, improviseren, overleggen, naar elkaar luisteren en feedback geven en nemen komen allemaal aan de orde. We testen u op die kwalificaties door de bijzondere opdrachten die we geheel in Crusoe-stijl overhandigen. Vervolgens is het aan u als team om zo goed mogelijk te overleven. Tegelijkertijd leert u elkaar anders kennen en schept u met elkaar vertrouwen terwijl u vooral veel plezier maakt. Teambuilding in optima forma!

Aan het eind van deze actieve middag zult u versteld staan van uw eigen en elkaars kunnen. Het is dan goed bijkomen met een verfrissende borrel. Tijdens de borrel maken we direct bekend welk team De Ultieme Robinson blijkt te zijn.

 

Expeditie Robinson is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Versterken van de teamspirit binnen de groep
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Eén consumptie per persoon
  • Indien gewenst in het Engels

Optioneel:

U kunt uw sportieve outdoor dag afsluiten met een uitgebreide barbecue of driegangendiner in Breda. Ook een ontbijt, lunch of eventuele borrel kan op locatie geregeld worden. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Dit uitje kan georganiseerd worden op verschillende locaties in Breda en omgeving. Vraag naar de vele mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 34.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 36.50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 39.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.