Escape Dinner Room – Nieuw dinerspel

Prijs vanaf € 51,50 p.p. excl. BTW

Een escape dinerspel in Breda, Escape Dinner Room, gebaseerd op het concept van Escape Room! Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Levert u het team de punten of uw denkwerk? Ontsnapt u door inzicht of tactiek aan de afwasploeg? Kortom, Escape Dinner Room is geschikt voor iedereen, want uiteindelijk draait het om de punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?

Escape dinerspel in Breda

Eerst maar een wijntje of biertje en dan aan de slag en kijken of u de eerste ‘sleutel’ tot het heerlijk driegangendiner kunt vinden. Lukt het u de aanwezige clues te kraken en te combineren? Onze spelleider houdt de teams goed in de gaten en kan u zomaar weer op het verkeerde been zetten. Is uw gezelschap scherp genoeg om uiteindelijk te ontsnappen uit de drie gangen van het diner? U zult hier zelf achter moeten komen.

Eeuwige roem en een mooie beloning voor het winnende team!

Escape Dinner Room is inclusief

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Donatie aan goed doel naar keuze

Pers.Prijs
> 50€ 51.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 54,50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 57.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.