De Slimste Mens Quiz

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Heeft u de receptioniste al die jaren onderschat? En is de manager toch niet zo slim als u denkt? Kom er achter tijdens deze De Slimste Mens Quiz in Breda. U probeert in teams zoveel mogelijk punten te halen en de titel ‘De Slimste Mens’ te veroveren.

De Slimste Mens

De quiz wordt gespeeld onder begeleiding van onze eigen, aardige, Maarten van Rossum. Hij zal u ontvangen op een gezellige en geschikte locatie in Breda. Uw groep wordt in teams verdeeld en dan kan de quiz beginnen! U kunt ook van te voren een indeling van de teams maken. Want wie niet sterk is, moet slim zijn vandaag.

U speelt een aantal rondes waarbij uw kennis van onder andere natuur, entertainment, Holland, geschiedenis en muziek wordt getest. Tijdens de finale wordt de slimste mens uit ieder team verkozen. Zij gaan de strijd met elkaar aan om de eer van het team te verdedigen. Voor het winnende team is er uiteraard een passende prijs.

Het is natuurlijk mogelijk om de quiz af te sluiten met een heerlijk driegangendiner.

De Slimste Mens Quiz in Breda is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmateriaal
  • Prijsuitreiking
  • Eén consumptie per persoon
  • Prijs voor slimste team en de slimste mens

Pers.Prijs
> 50€ 29.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.