Geheimen van Breda – ontdekkingsspel

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Kris Kras door Breda liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een digitaal speurprogramma bent tegengekomen. Wat is hier gebeurd in WOII en die grote koepel, wat is dat? Kom nu Breda ontdekken!

Breda ontdekken? Doe het met onze originele vragen en opdrachten.

Aan u de taak om deze vragen en de diverse teamopdrachten uit te voeren. Wat dacht u van, Jaja, dat wilt u nu vast wel al weten.. Wij verklappen niks! Met uw eigen team verkent u Breda en voert u de verborgen opdrachten uit. Teamgeest, mentaliteit en een natuurlijke overwinningsdrang zijn hierbij zeker vereist.

Een krankzinnig stads-ontdekkingsspel aangestuurd door Breda-App en tablet, waarin Breda al haar geheimen bloot geeft. De stad zal hierna, zeker voor u, nooit meer hetzelfde zijn!

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Breda te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee BredaseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de mogelijkheden!

Dit groepsuitje is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Tablet en Breda-App per team
  • Spelmateriaal
  • Eén consumptie p.p.
  • Prijs voor het winnende team
  • Gegarandeerde teambuilding

Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 29.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.